My Loyal Followers

Monday, May 31, 2010

sampai JB sudah !



1st day sampai JB


3rd Day

yeahhh ! bsungguh-sungguh betul nampak nya kan ??

Nak mop rumah sampai kene guna 2 baldi . haha, camni la aku kalau mengemop rumah ;)

tengok ili, bersemangat menyapu kt halaman luar :)

Okay, akhirnya selamat juga sampai JB eventhough stucked in the traffic jammed hari tu. Best best, sampai-sampai JB je dapat makan rojak ASMA,satay & ABC kt larkin. Special tau ABC sini. boleh bawa balik. Sebab ABC sini dalam bekas . So makan sana, then bawa balik ABC lagi 2 bekas. haha.

Hari kedua je, tok mak ajak pergi jogging dekat Sultan's garden (Taman Bunga dekat istana) . Ramai betul manusia yang jogging pagi tu. Ye la, hari ahad pun kan ? Penat !! Lama betul tak jogging. Habis lenguh-lenguh badan ni haaaa.. :))


Then hari ketiga, tok mak sibuk, ada keje sikit. So terpaksa lah duduk rumah. And tok mak suruh sapu & mop uma. So apa lagi? Aku & ili buat operasi kemas rumah la ! Nasib baik tak besar mana. haha. Semua bilik disapu dan dimop. Dapur, ruang tamu. penatttt ! Memang exercise habis la balik JB ni. Esok buat apa pula ya ? ahha, nanti nanti la aku sambung cerita oke ? ok then, daaaa ~


2 comments ヅ:

ana farhana said... [Reply to comment]

ni umh sape ko cuci2 ni?

iela SFN said... [Reply to comment]

hahah, uma tok mak aku la. (nenekku)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...