My Loyal Followers

Wednesday, June 30, 2010

Spain Vs Portugal 1-0 , thumbs upppppp !


SPAIN 1 - 0 PORTUGAL

♥♥ yeahhh , I LOVE DAVID VILLA & SPAIN ♥♥


The patterns of Spanish soccer games are the best!! :)

after this SPAIN Vs PARAGUAY,and I am confident that they can win

wuhuuuuu ~~


p/s : tak sia-sia ila bangun daripada tidur semata-mata nak tengok SPAIN lawan :))



Lake Valley sungguh NYAMAN :)



ahha, oke, hari ni kami tak pergi jauh-jauh . Pergi dekat je, LAKE VALLEY BTHO :)

Korang pernah sampai? haha 

Actually baru lagi pun lake valley ni, i mean baru siap dibuat , TASEK BUATAN MANUSIA ye, ngeee :)

Tasek dye lawa, aqi kata mcm air laut, koz BERGELORA mcm air laut. haha , mmg BETUL !

Tapi agak panas sikit la kalau datang sini time petang, koz pokok semuanya baru ditanam,kecil-kecil lg, tak ada yang rendang, haha

Kami tak buat apa sangat pun kat sana. Mula-mula plan nak main gitar, tp tetiba time practice, aqi kata tune gitar dia lari. tak sedap dah bunyi nye, haha, tak de rezeki la nama nya tu :P

Then untuk menghabiskan masa yang terluang, kami main-main dekat playground sana, siyes rindu gila zaman kanak-kanak dulu !! 
 
after that  kami pergi Celcom Centre dekat Kajang, my hp buat problem lak, tiap kali topup mesti kredit cepat habis. Entah apa masalah pun tatawu. Rupa-rupanya org sana ckp ila ada subscribe something, thats why asek kene tolak je. Masalahnya, ila pun tatawu ila subscribe apa? haha , then ila suruh terminatekan. So, lepas ni tak de la kene tolak kredit lg :)) 


oke, disini ila post sikit gambar-gambar yg sempat kami snap td :)



yeahhh, rambut terbang-terbang, koz angin kuat! angin nak tanda HUJAN nak turun! haha

then malam pula after fetch my mom dekat office dia di Shamelin Perkasa,Ampang, kami pergi ke Low Yatt, cari printer baru for my brother and myself. Printer laser samsung lama ila tetibe rosak pula last sem,malas nak hantar repair,
so ila beli printer baru,multifunction canon Pixma, ngeee :)
and beli stok pendrive Kingston untuk dijual di UiTM nanti (junior intake baru ramai :))
Ohhh ye, ili dapat MP3 baru, tak aci ! haha

p/s : thanks aqi :) nnty jgn lupa main gitar lagi eyh before ila blk perak? 
& sorry sbb ila nanges dlm kereta td,tak tertahan air mata ni,i do miss KHOLIS A LOT :'(






Tuesday, June 29, 2010

P to FULL



ahha, yeahhhh ! at last i I got my FULL DRIVING LICENSE !

wuhuuuu~ hari ni pergi renew lesen P ke FULL , akhirnya hari yang dinanti-nantikan dah tiba !

actually ila tak reti sangat pun driving. ahha, kalau bawa kereta AUTO tu boleh la. tapi MANUAL? harapan la nak bawa, if dekat-dekat, macam nak ke kedai tu boleh la, ngeee .. :P

oke, hari ni ila pergi JPJ cawangan Bangi dengan Naqiuddin lepas zohor. Mak aihhhh , ramai nye manusia ! Hari isnin ni pun ramai orang ke? sampai kene tuggu sejam lebih ! Nombor giliran ila 14084, tp time ila sampai sana, br nombor 14000 ! lagi 80 org kene tggu! perot da la berkeroncong, dengan PMS nye lg ! nasib baik ade PANADOL Menstrual , hahaha ~

Bila da sampai kaunter, bukan main kejap je siap. Tak sampai 10 minit! tunggu nye bukan main lama. Kalau ila tahu, baik ila ngn aqi singgah McD terdekat, boleh la makan Mc Value Lunch, haha ~ 
Tapi tak sempat lak. setel semua bende pukul 3 lebeh. mmg harapan la nk dpt Mc Value Lunch. Nak tak nak kami pergi juga McD, normal price je la. Ngeeee ..

Oke, ni la dia lesen lama & lesen baru ila,  

(gambar senget :P)
ohhh ye, my new address, Gombak switch to BTHO,Cheras

MUKA nampak makin MATURED tak? haha

p/s : aqi, thanks for keep accompanying me wherever i wanna go, heee :)
& thanks also mainkan lagu 'YOUR GUARDIAN ANGEL" dgn gitar u, 
ohhh ye, tak lupa juga coklat Cadbury & panadol menstrual, haha



Monday, June 28, 2010

FIFA website fails to tell users Lampard’s “goal” was over the line



What else is new. FIFA will never admit any wrongdoing on the part of a referee or anyone who works for them, nor will they let any comment on the site call a decision into question. By the way, GERMAN players played really NICE !

p/s: eventhough i'm not ENGLAND fans, but where is the justice?
(SPAIN & BRAZIL will always be in my heart, go go!!) 

No more WANTING and WAITING


♥ the feeling of wanting and waiting for someone is painfull and make me sick. therefore, im not gonna be wanting neither waiting anymore longer, coz it juz wont be real and fair to me
( i'm moving on, by rascal flatts )
Thank you indeed for making my life miserable ;) 

Saturday, June 26, 2010

Nasihat buat kekasih yang tidak tahu menghargai


Jika kamu memancing ikan.... setelah ikan itu terlekat di mata kail, hendaklah kamu mengambil terus ikan itu.... janganlah sesekali kamu lepaskan ia semula ke dalam air begitu sahaja.... kerana ia akan sakit oleh kerana bisanya ketajaman mata kailmu dan mungkin ia akan menderita selagi ia masih hidup. Begitulah juga setelah kamu memberi banyak pengharapan kepada seseorang... setelah ia mula menyayangimu hendaklah kamu menjaga hatinya.... janganlah sesekali kamu terus meninggalkannya begitu sahaja.... kerana dia akan terluka oleh kenangan bersamamu dan mungkin tidak dapat melupakan segalanya selagi dia mengingatimu.... Jika kamu menadah air biarlah berpada, jangan terlalu mengharap pada takungannya dan janganlah menganggap ia begitu teguh.... cukuplah sekadar keperluanmu.... Apabila sekali ia retak.... tentu sukar untuk kamu menampalnya semula.... akhirnya ia dibuang.... sedangkan jika kamu cuba membaikinya mungkin ia masih boleh digunakan lagi.... Begitu juga jika kamu memiliki seseorang terimalah seadanya.... Janganlah kamu terlalu mengaguminya dan janganlah kamu menganggapnya begitu istimewa.... anggaplah dia manusia biasa... Apabila sekali dia melakukan kesilapan bukan mudah bagi kamu untuk menerimanya.... akhirnya kamu kecewa meninggalkannya..Sedangkan jika kamu memaafkannya boleh jadi hubungan kamu akan berterusan hingga ke akhirnya.... Jika kamu telah memiliki sepinggan nasi... yang kamu pasti baik untuk dirimu.. Mengenyangkan. Berkhasiat. Mengapa kamu berlengah, cuba mencari makanan yang lain.. Terlalu ingin mengejar kelazatan. Kelak, nasi itu akan basi dan kamu tidak boleh memakannya. Kamu akan menyesal. Begitu juga jika kamu telah bertemu dengan seorang insan..... yang kamu pasti membawa kebaikan kepada dirimu. Menyayangimu. Mengasihimu. Mengapa kamu berlengah, cuba membandingkannya dengan yang lain. Terlalu mengejar kesempurnaan. Kelak, kamu akan kehilangannya apabila dia menjadi milik orang lain...Kamu juga yang akan menyesal....

p/s : ohhh yeah, mmg betul dituju khas kepada Kholis Abrar,Naqiuddun Razalini & me myself :)


Friday, June 25, 2010

Doa seorang 'BEKAS KEKASIH'


 
Ya Tuhanku, yang Maha Pengasih
Engkau sahaja pemeliharaku
Dengarkan rintihan hambaMu ini
Jangan Engkau biarkan ku sendiri

Agarku dapat merasai kebahagiaan
Walau tanpa bersamanya
Gantikanlah yang hilang
Tumbuhkan yang telah patah
Ku inginkan bahagia
Di dunia dan akhirat

  Ya Tuhanku yang Maha Pemurah,
Beri kekuatan jua harapan
Membina diri yang lesu tak bermaya
Semaikan setulus kasih di jiwa 
Ku pasrah kepadaMu 

Oh Tuhan, seandainya telah Kau catatkan
Dia milikku, tercipta untuk diriku
Satukanlah hatinya dengan hatiku
Titipkanlah kebahagiaan

Ku harap dia adalah yang terbaik buatku
Kerana Engkau tahu segala isi hatiku
Pelihara daku dari kemurkaanMu 
Ya Allah, padaMU ko mohon segala.

Thursday, June 24, 2010

To INFINITY @ BEYOND ! -favicon-


Oke, tadi tengok TOY STORY 3 3D, makkkk aihhhh ! mahal nya tiket wayang, seorang je dah RM19!! Nasib baik berbaloi tengok. Ila bagi 4 bintang dari 5 bintang! I LIKE ! haha. Ingatkan mula-mula nak tengok KARATE KID, yela.. kan hari Rabu kan? So confirm wayang murah. Tapi FULL la pula. Ish ish, cerita ni dah keluar 2 minggu lebih pun FULL lagi? Kalau camni la gaya nya, entah bila la dapat tengok. Lagi seminggu lebih nak masuk semester baru dah, kene balik UiTM Perak, waaaaa ~ Dah la kat sana ila ni jarang keluar Ipoh, budak NERDY la katakan, haha :P 


Oh yeee, korang perasan tak ila ada letak FAVICON kat sebelah address bar ila kat atas tu ? Nampak tak? Yang simbol SF Star tuuuuu, kelip-kelip neon pink tu la, haaaaaa, betul la tuhhh . Ngeee :) lawa tak ? Thanks to Naqiuddin Razalini kerana sudi meng-Design kan nya. (design je la, code-code semua tu ila yang buat sendiri :P)
  

Mula-mula tu agak pening juga la, macam mana la nak buat gamba dekat sebelah address bar tu. Tengok blog orang lain, majoriti semuanya ada FAVICON. So, tengah BLOGWALKING dekat blog-blog orang, terjumpa la seorang manusia ni post TIPS MENJENAMAKAN BLOG ANDA . Credit to abg ariff kerana telah berjaya membuatkan ila tertarik dengan post dia yang ni. Last-last ila try,dan akhirnya berjaya la ila buat FAVICON ila sendiri :)Kalau korang nak buat favicon korang sendiri, boleh la try masok laman web yang ila bagi tu. And if korang nak tahu lebih lanjut mengenai favicon,cuba baca post abang ariff. Maybe ramai yang dah tahu kot, ila je yang baru nak ambil tahu, haha . Maklumlah, orang baru di blog ni, tak sampai pun 2 bulan lagi, so banyak yang nak kene discover :D 



Oh ye, perasan tak, ila pun da start buat watermark dekat picture? heee.., simple-simple je la dulu :D . Oke la, tu je kot post entri ila buat kali ni. Later ila post lagi . Salam !


p/s : thanks to naqiuddin@aqi kerana belanja ila wayang hari ni :) esok kita pergi the CURVE pula ye, tengok Karate Kid? Insya Allah :)







Tuesday, June 22, 2010

Jadi famous sekejap di blog orang :)


ahha, lawak la ko Syak. Terima kasih la ye kerana sanggup buat post mengenai diri ini. Tolong sikit-sikit je. Belajar slow-slow oke? ahhha :))

 

 Dan juga tidak lupa kepada Syed Kaled,Hasiib,Ana,Emma,Miwa kerana telah me-MENTIONED kan nama ila di blog korang, TERHARUUUU beyb.. !
dan ada yang tak disebut nama tu, terima kasih bangat :)

 




Hide SHOUT BOX dekat tepi blog


fareast

Shout box di side bar menyemakkan? Nak loading sidebar mengambil masa yang lama? Mahu mengatasi masalah ini? Mari-mari ila ajarkan. Caranya.mudah sahaja, pastikan anda sudah memiliki Shoutbox, jika tidak anda boleh dapatkan shoutbox disini –> ShoutMix.com . Ikuti langkah-langkah dibawah ini.

1. | Copy dan Paste kan Code ini kedalam blog anda. (Dimana-mana sahaja yang sesuai)
<style type="text/css">
#gb{
position:fixed;
top:50px;
z-index:+1000;
}
* html #gb{position:relative;}

.gbtab{
height:100px;
width:30px;
float:left;
cursor:pointer;
background:url('http://img412.imageshack.us/img412/5049/tmerah.png') no-repeat;
}
.gbcontent{
float:left;
border:2px solid #666666;
background:#F5F5F5;
padding:10px;
}
</style>

<script type="text/javascript">
function showHideGB(){
var gb = document.getElementById("gb");
var w = gb.offsetWidth;
gb.opened ? moveGB(0, 30-w) : moveGB(20-w, 0);
gb.opened = !gb.opened;
}
function moveGB(x0, xf){
var gb = document.getElementById("gb");
var dx = Math.abs(x0-xf) > 10 ? 5 : 1;
var dir = xf>x0 ? 1 : -1;
var x = x0 + dx * dir;
gb.style.right = x.toString() + "px";
if(x0!=xf){setTimeout("moveGB("+x+", "+xf+")", 10);}
}
</script>
<div id="gb">
<div class="gbtab" onclick="showHideGB()"> </div>
<div class="gbcontent">

MASUKKAN CODE SHOUT BOX ANDA DI SINI

<div style="text-align:right">
<a href="javascript:showHideGB()">
[close]
</a>
</div>
</div>
</div>
<script type="text/javascript">
var gb = document.getElementById("gb");
gb.style.right = (30-gb.offsetWidth).toString() + "px";
</script>

2. | Pastikan anda memasukkan code shoutbox anda pada text yang berwarna merah di atas. Seperti:
<div>
<!– Begin ShoutMix – http://www.shoutmix.com –><iframe title=”abx” src=”http://www5.shoutmix.com/?abx” width=”" height=”" frameborder=”0″ scrolling=”auto”><a href=”http://www5.shoutmix.com/?abx“>View shoutbox</a></iframe><br /><a href=”http://www.shoutmix.com” title=”Get your own free shoutbox chat widget at ShoutMix!”>ShoutMix chat widget</a><br /><!– End ShoutMix –>
<div style=”text-align: right;”>
3. | Anda boleh menetapkan ketinggian dimana Shoutbox itu berada di bahagian tepi blog. Ubah nilai pada text berwarna biru eg: 60px / 77px / 100px (mengikut kesesuaian blog).


4 | Terpulang kepada anda untuk menetapkan Shoutbox berada di sebelah kanan (right) atau kiri (left) dengan menukarkan right / left pada text berwarna Ungu, tapi perlu diingatkan kedudukkan asal adalah disebelah kanan, jika anda menukarkan pada kedudukan kiri, gambar (tabs) anda juga perlu ditukar kerana akan kelihatan janggal.


5 | Jika anda ingin menggunakan gambar (tabs) sendiri anda perlu menukarkan Link pada text berwarna Aqua itu kepada Link gambar anda sendiri. Jika anda membuat tabs sendiri dan tabs itu hanya keluar separuh sahaja sila ubah nilai pada tex berwarna Oren. (Mengikut kesesuaian)

Contoh-contoh tabs yang digunakan. (Right Click –> Copy Image location jika anda ingin salah satu gambar dibawah ini) :
http://1.bp.blogspot.com/_i1HtfZqH9rA/TMg5GkKL1cI/AAAAAAAAAMw/kIOrByZTj6A/s1600/hitam-kanan.png -- http://sites.google.com/site/auracyber/img/tabs.png —- http://justkhai.com/blog/fhoto/justkhai-shoutbox.png -- http://lh4.ggpht.com/_jn57XA2jLxY/SmCHl1YEsxI/AAAAAAAAAXQ/HshHClEVcvY/tabs.png–— http://4.bp.blogspot.com/_i99EPSPH-1o/TCBLfadYnCI/AAAAAAAAAco/dS4i6VQDLVw/s1600/shout+box+blue.pn —- http://img130.imageshack.us/img130/1263/frst.gif —- http://i654.photobucket.com/albums/uu265/Ghariib/Emoticon/shoutbox_pink.png –— http://img708.imageshack.us/img708/1120/frst2.gif

Selamat mencubanya :)
*Sebarang kemusykilan, jangan segan-segan tanya ila dekat Shout Box disebelah .

ISRAEL pandai BERMUSLIHAT di FACEBOOK



Oke, baru ila tahu tadi, dari sebuah blog kawan, mengenai ISRAEL dah pegang FB ketat-ketat. So, anda semua dinasihatkan jangan post perkataan israel di wall atau any place dekat facebook. Kalau tak nanti, korang akan di directkan terus ke laman web ISRAEL http://www.facebook.com/pages/Israel/108099562543414?v=stream&ref=ts . Semua tulisan mengenai israel akan terpampang di wall laman web facebook tersebut. So berhati-hati ye :)


How to Add the Facebook Like Button Below every Post


Oke, post ni dibuat khas untuk Wan Syakirah Deraman. How to add FACEBOOK LIKE BUTTON below your posts. Kalau ada sesiapa nak gunakan code ni, sila-sila lah ye. If tak faham, feel free to leave anything in the SHOUT BOX at the right side of this blog. Terima kasih :)

Macam mana nak letak FACEBOOK LIKE BUTTON di bawah setiap POST KORANG

  

1. Mula-mula pergi dekat Design > Edit HTML, lepas tu tick dekat kotak yang tertera “Expand Widget Templates

 

 2 Cari code <data:post.body/> (tak payah susah-suah nak cari,tekan je ctrl then button F, then type <data:post.body/>) dan lepas tu cepat-cepat paste kan code ni lepas korang da jumpa code yang dicari tadi  :

<b:if cond='data:blog.pageType == &quot;item&quot;'>
<iframe allowTransparency='true' expr:src='&quot;http://www.facebook.
com/plugins/like.php?href=&quot; + data:post.url + &quot;&amp;lay
out=standard&amp;show_faces=false&amp;width=100&amp;action=like
&amp;font=arial&amp;colorscheme=light&quot;' frameborder='0'
scrolling='no' style='border:none; overflow:hidden; width:450px; height:40px;'/>
</b:if>
 
MAKE SURE KORANG COPY AND PASTE TULISAN YANG BERWARNA MERAH SAHAJA !
TULISAN YANG WARNA HITAM TU JUST ABAIKAN :) 
  
3. Klik laju-laju dekat SAVE THE TEMPLATE & korang akan nampak LIKE BUTTON di bawah setiap POSTS korang.

a) Kalau korang nak tukar colorscheme=light to colorscheme=dark or colorscheme=evil pun boleh juga. Depends dengan colour tanah blog korang la.

b) And korang boleh juga tukar jenis tulisan dengan mengedit  font=arial parameter.Contohnya :
  1. font=lucida+grande
  2. font=segoe+ui
  3. font=tahoma
  4. font=trebuchet+ms
  5. font=verdana 

If you liked this post, then consider “Like” ing it :)

Sunday, June 20, 2010

I hate you FIFI


I HATE YOU!!!


Arghhhhhh , AKU BENCI AKU BENCI AKU BENCI !

Seriously, aku sangat benci dan sangat tak suka perasaan ni. 

Selama ni aku senyap je kan, tapi hari ini TIDAK !

Kenapa? Sebab aku dah nampak the bad side of you.

AKU BENCI KAU
Nur Haf___ binti Mohd Zuki !
BUKAN BERNIAT NAK FITNAH, TAPI KALAU BETUL MACAM MANA?!

Ko ingat ko sekolah agama high school, ko ada semua kualiti seorang MUSLIMAH yang terbaik?

selalu pergi gig, bercouple,mengagung²kan artis mamat korea 'MICKY',tu semua apa? 

Ukurlah baju di badan sendiri dulu weyhhhh, aku ingt ko lain dari yang lain, tapi sama je sebenarnya .

Just because i'm not like you, doesn't maean you are better than me ~

Terima kasih di atas cacian, cercaan dan hinaan yang ko beri terhadap aku selama ini .

Ko tak layak nak judge aku macam mana orangnya, ko memang tak layak, sebab ko tak kenal aku, ko memang tak kenal aku, so please STOP BACKSTABBING ME !

aku tak sangka sama sekali, yang dalam hidup aku ni, aku nak buat sesiapa jadi musuh aku but,

From today onwards, i declared that 'YOU ARE MY FIRST TOP RANKING ENEMY' !

 
ASTAGHFIRULLAH AL-AZIM, Ya Allah , Ampunkanlah dosa hambamu ini.
Bukan berniat untukku mengumpat atau menghina sesiapa,namun amat besar bagiku dugaan yang terpaksa kuhadapi. Engkau tabahkan lah hati hambamu ini, dan tunjukkanlah aku petunjuk serta kurniakanlah aku hidayah dari-MU. 
Sesungguhnya Engkau lah Tuhan Yang Maha Esa lagi Maha Berkuasa dan
Engkau lah Tuhan Yang Maha Mendengar lagi Maha Mengetahui. 

"Boleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi pula kamu menyukai sesuatu padahal ia amat buruk bagimu, Allah mengetahui sedang kamu tidak mengetahui" 
-Al- Baqarah : 216-


to kema : 
sorry if aku tersilap buruk sangka dekat ko,
tapi tak payah la ckp blog ni annoying ke apa ke, 
aku tak berniat pun nak buat sesiapa rasa macam tu and please, 
baca dulu disclaimer dekat sidebar blog ni before u read my posts, oke?
-harap maaf-


p/s : Everybody make a mistakes, but don't try to make them repeat thair mistakes for their whole life !

oh yea, kepada sesiapa yang rasa my blog annoying ke,frustrated ke apa ke,please feel free to leave this blog, HARAP MAAF ~ 

Berada di ATAS sangat SEJUK!



 
Oke, as some of you all know, i went to Genting Highlands few days ago with my special one & my twin, along with her bf :)

We had a great time, and it was really FREEZING to death up there !

to get more detail about that day, eliy; my twin had already write about it in her blog. You guys can read it there :)

Here is the link :

eyh.. kenapa tiba-tiba ila tulis dalam english language plak ni ? ha ha, buang tebiat ke ape ? ish ish :P

oke,mula-mula memang da lama ila plan nak pergi genting dengan my SPECIAL one. Since ila form3 dlu kot :P  kelakar kan ?


Dulu time mula-mula masuk UiTM, kholis ada kata nak ajak sama-sama pergi genting. Time tu dia dekat Matriks Changlun, dia kata dia pun tak pernah pergi sana. Tapi kalau nak pergi sana kene tunggu dia masuk U la, sebab parents dia takkan marah. If dia duduk rumah, dia kene balik before pukul 7. Dats why since i dating with him dulu, tak boleh lebih dari pukul 7. Sampai my mom pernah cakap, KHOLIS da kene masuk kandang, baik balik cepat, heee ..



Melainkan kalau dia dekat UM, if kitaorg nak tengok wayang midnight pukul 1-2 pagi pun tak apa . We used to watch movies midnite dekat Garden Mid Valley. kan Kholis kan ? ahakz !

Macam-macam lagi yang kitaorg plan, tak kesampaian. Dulu dia kata nak bawa pergi SUNWAY PYRAMID because ila tak pernah pergi sana, nak berkaraoke, and ila pun dulu tak pernah berkaraoke. Adakah janji-janji tu masih boleh diterima pakai? We had a deal kholis, I'm waiting for u to fullfill it :)

Eventhough lis da ada gf baru, janji tetap janji tau ! ha ha :P
oke, enough with old stories, now lets get back to the new stories :)

 I just put some pictures yang ila,ili,aqi & apiz sempat ambil masa dekat Genting. Kinda banyak juga la, tapi ila tak de la sampai nak uploadkan semua dekat dalam blog ni kan ?


Heee , so I HOPE U GUYS enjoy it, and dapat merasa pergi sana. 
(Dapat tengok gambar pun jadi la kan?) :)



Time nak panjat GENTING HIGHLANDS


BERYL'S CHOCOLATE WONDERLAND :)


SUKA-SUKI



Dalam MATAHARI dekat area Magic Mountain


Lunch time - di PIZZA HUT !


Pening-pening bermain SPINNER
 

Beratur nak naik CYCLONE ROLLER COASTER


 Line up for CORKSCREW ROLLER COASTER


SPACE SHOT @ BONTOT TERBANG !


Beronda-ronda di DINASOUR LAND 



Oke, BALIK time :)

 
p/s : thanks to aqi for bringing us there , eventhough tak dapat naik SG.REJANG FLUME RIDE & SPIDER, ILYSM !
btw, baru kapel sebulan lebih, u da bwk i pergi genting. Kalau setahun, kemana pula u nak bawa i? ngeee ;) 


Perhatian : ayat "AKU" yang selama ini diguna pakai dalam blog ini, sudah bertukar kepada "ILA" ye :)) 
(lebih manis bukan?)





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...