My Loyal Followers

Thursday, November 18, 2010

Wajah Baru :)


Oke, korang perasan tak apa yang baru kat blog ni ?

Blog ni da lain, template da lain, nama blog ni pun da lain, perasan tak ?

Kalo korang tak perasan gak, tatawu la nak ckp ape, haha. Kne pakai cermin mata power tinggi punye baru nampak agaknya :P

It takes me for 3 hours to design blog ni.

Penat sesangat ! 

Memang la nampak simple, kenapa sampai perlukan 3 jam? haha

Sebab ila try mcm-mcm background, trial and error, haha. tukar font lagi, penin-penin !

Last-last pakai gak background pink balik, MY FAVOURITE COLOUR :)

Oke, mari kita tengok perubahan blog ni dari yang lama ke baru , jom CHECK IT OUT !


 OLD BLOG - IELA BERPOTPET  
NEW BLOG - IELA DALAM DIAM


so amacam ? komen la sikit, haha, yg ila tawu, it looks simple than before :)


3 comments ヅ:

The Lulu said... [Reply to comment]

heheh..cantik!ak ske pink

iela SFN said... [Reply to comment]

ahha, ko suke pink ? mcm x caye je ana ?

neway thanks ! :))

jimmy jimboo said... [Reply to comment]

jimmy ske dot dot ni . ,mne download .? hehe .

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...