My Loyal Followers

Friday, April 15, 2011

Reaksi -reaksi final year students :)

Fly fly High !
Kek Chocolate Moist sponsored by Miss Nabilah ;)
Sape yg tiup sebenarnya ni? Miss pun pelik? haha
Kek yg telah siap dipotong oleh miss, kemas kan?
Kenapa rasa mcm byk biru je niii?? haha
Muka-muka org kelaparan :P
Kreko? ahha, ape yg best sgt dgn kreko pun ila tatawu :P
Mak aihhh, siap berpayung lg miss, da mcm Prime Minister gtuh , ahakz !
ni la muka-muka org kebuluran smpai sikit je kan korg tinggalkn ayam 


yeahhhh, makan time, serang ramai-ramai jom !
jah sesat keee? ahhaa, just kidding :P
ni x aciy ni, duduk semeja dgn miss, nk bodek ape lak tu? ahah
mcm sedap je kan tgk air oren tu, sedap keeee? :P
sume nk bgamba, bestu ila ni cmne? sob sob :(
ahha, ramai tak my classmates ? biasela, government university :P
eyh, miss berposing ade gaya la la , ahha
masing-masing nk begamba dgn keter miss yg membuatkan sume org jeles ;0
aidil, sesat ke? haha, gurau2 !
ni lah my classmates yg laki laki, tp tah nape jah suke sgt sesat dlm gamba2 dyeorg, haha
some of my girls classmates
PUP's ! :)
haaa, ila br bkesempatan nk tgkp gamba :)

 
oke, lupe lak nk mentioned, gamba-gamba ni dicaptured semalam, aka hari jumaat bersamaan 15 April 2011, sempena jamuan keci-kecilan dak klas group AC6D only for class MAF saje ye, nak ajak lectuer2 len pun x bape nk boleh sebab makanan pun cukup2 tuk kiteorg je, masing2 nk brebot ayam, ahha

pape pun, this wil be the last moment together with miss nabilah, the youngest lecturer for this sem i guess, hoping to see u again in the future, i will not forget the moment where we had to sing in front of the class, due to SKIPPED CLASS (ponteng klas) , haha, x psl2 je kan kne wat performance, wat malu je :P

Take care and farewell miss, cepat2 la kawen ye, ahha, jgn lupa jemput kami ! :)

Toodles !


7 comments ヅ:

ahmad syafiq al-gonzalez said... [Reply to comment]

slmt kawin ye sume yg dalam gmba

iela SFN said... [Reply to comment]

ahha, ingt lepas blaja sume nk kawen ke?

there is still long way to go :P

K.R Paranga said... [Reply to comment]

your pics was so FunFunFun! hehe! I saw you followed on Zeeck's blog.
Im Inviting you to my blog http://yellowsplat.blogspot.com
please do visit my site weekly and dont forget to FOLLOW me.
Nice meeting you friend!

K.R Paranga said... [Reply to comment]

Wow! It is sure that you had a great time bonding with your friends!
I saw you on Zeckeers blog=)
so I visited your blog...
I am also inviting you to my blog http://yellowsplat.blogspot.com
where fun,humor and learning is on one.
Visit me often and Dont forget to FOLLOW my blog=) nice meeting you

Cik_Shiqah said... [Reply to comment]

haha kegembiraan terserlah.

gamba cake tuh mengamcam kot.

hehe :D

iela SFN said... [Reply to comment]

@K.R Paranga

ahakz !

thanks :)

yeah, i surely had fun that day.

thanks for following me, are u friends with zakwan?

he is my ex-schoolmate, thanks for visiting my blog, do come always.

i'll surely follow ur blog for sure :)

iela SFN said... [Reply to comment]

@Cik_Shiqah

ahha, terselah sgt ke shiqah?

ngeee, bila lg kan nk kumpul ramai2 mcm ni?

lpas ni masing2 maybe dah lain2 U dah. susah nk jumpe pasni, kalo jumpe pun maybe bile masing2 nk kawen, ahakz !

kek tu mmg mngacam gile !

sedap, nyum nyum :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...