My Loyal Followers

Wednesday, April 27, 2011

siyes stress woooohhhhhhhh (-_-"), nasib baik ade NYAM NYAM !


 Lagi 2 hari nak exam FAR360 and AUD390. 
Tp rasa mcm x tawu nak belajar apa, because byk sgt nak kene cover.
Mana tak nya, gap 3 hari je for 2 papers, mana tak gila???
dah la FAR kene cover dr part1-part6. 
bukan setakat subjek far je dlm tu, tp tax, audit, maf, finance sume ade.
kate pun INTEGRATED ACCOUNTING STUDY, so maknenye segala apa yg ila belajar sepanjang ila 3 tahun ni, ila kene cover sume dlm 1 paper exam.
yg menjadi mslhnya, ila tatawu nk cover yg mana, because kita tah boleh expect soalan dari part mana yg naik untuk exam kali ni.
Haiyooooo, pening pening !
Tgk, meja belajar pun dah x de rupe meja dah, penuh sgt dgn buku, bersepah-sepah, haha !
memang dah x de ruang dah, haiyakkkkk !


Pape hal, kita lupa lan dulu psl exam ,  cause actually ila nak cite about NYAM NYAM untuk entry kali ni, hoho :)
korang penah dengar nama NYAM NYAM tak? 
kalu tak, tu maknenye zaman kecik-kecik korang dulu, korang jgn makan coklat celup tu, haha

haaaaa, ni la coklat celup nyam nyam yg ila ckp kan tu, ingt tak? plz plz plz ingtttttt plz ;)

 camne? boleh ingat tak? tak pe tak pe, kite tgk dlm dye pulak;

taraaaaaa ! haaaa, ni la rupa dlm dye pulak. So mcm mane? dah ingt dah? kalau tak ingt gak, pergi carik kt kedai, tanye coklat nyam nyam ade ke tak, hahah (kalau ade la :P)


eyhhh, nape tetibe ila mentioned psl coklat nyam nyam ni pulak kan?
haha, saje je. tibe-tibe mcm kempunan pulak kan nk mkn coklat ni.
zaman skang mana dah ade budak-budak yg suke mkn coklat ni. 
depa sume suke mkn coki-coki ke, cadbury choc ke, kit kat ke, nips ke kan.
hahaha
tp ni la coklat fav ila dlu time kecik-kecik aw,
ape yg special sgt pun tatawu la.
maybe time tu cadbury tak terkenal mane kot, tak pun masa tu, coklat ni je la yg ila rase ila mampu beli, ahakz !
last week, tah mcm mane ila boleh tanya kt ili, yg berbunyi begini, "ili,ingt tak coklat nyam nyam yg dlm bekas bulat, patu ade warna-warni dlm dye tu, kite celup dgn coklat tu??"
then dye mcm ingt tak ingt la kan, patu bukan beriye ila try nk buat dye ingt, n last-last dye ingt gak.
pastu ila ckp la, ila teringin nk mkn coklat tu la.
hahah, then tetibe kan, teng teng tenggggggg..
hari ni ila pergi pasar mlm yg dlm U ila ni kan,
then time ili nk beli gula-gula MENTOS kan,
ila tibe-tibe perasan dekat seblah mentos tu ade coklat NYAM NYAM !
hahah, patu ila pun ckp la, nk tuuuuuuu!
ili lak nk mentos kan.
yg peliknye, mentos yg pnjg warna warni tu, br RM1, ila punye nyam nyam RM1.30!
mak aihhhh, mahal nya, rasa mcm dlu br 0.50-0.80 cmtu.
dyeorg jual mhl2 mcm ni, laku ke?
hahah, tp disebabkan kempunan sgt, ila pun beli la, tak kesah la mahal ke tak kan, kate pun dah kempunan, kwang3~
then after sampai bilik, pe lg??
dengan tak sabar nye, ila bukak laju-laju cover nyam nyam tu, then celup celup mkn laaaaa, haha
share dgn ili skali kan. wuwu ~
tibe2 teringat time zaman kecik-kecik dlu kan, sweet je, hoho.
so the moral of this story is, actually ila rindukan zaman kecik-kecik dlu, dah besar-besar ni, sume bz, tak sempat nk enjoy2 dah, wuwu, rindu sgt !!
hahaha, tu je kot nk story tuk entry kali ni. tak de ape yg menarik pun, ahakz !

so last but not least, mkn coklat mkn gak, tp exam kene ingt gak weyhhh !

 haha, lg 3 hari nk cuti semester, ingt nk nk carik kejew la, duduk 4-5 bulan kt umah kalo x buat ape, mane nk dpt income kan? haha, dpt lemak byk ye la kot :P

so pape pun, GOODLUCK semuaaaaa ! 

WISH YOU ALL THE BEST !


p/s : rasa mcm dinner ex-EXCO DIA esok mlm,
mkn seafood, mcm x dpt join je,
masa itu emas, 
baik belaja untuk final, sob sob ~


2 comments ヅ:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...