My Loyal Followers

Monday, June 14, 2010

DI-TAGGING dekat BLOG!



OMG ! Apa ni tag-tag org ? ha ha ! Tak faham ? Aku pun tak faham sebenarnya ! Tapi buat-buat faham je la ye :)

Actually i have to copy some silly questions and paste it back with my own answers in my blog. ha ha , WHAT ??

Tak apa la, saje-je menyemakkan blog aku yang memang dah semak ni :))


Soalan pertama : adakah anda rasa anda hot?
hot ? what ? haha, sumtimes, ye kot ? sebab ramai dah ckp kt aku mcm tu, kwang kwang :P

Soalan ke-dua: upload wallpaper yang anda guna sekarang.




Soalan ke-tiga : cerita pasal wallpaper tersebut.

ha ha , wallpaper ni br ditukar sempena FIFA 2010 ni kan ? ahha, mmg semangat abes la !
this is DAVID SILVA - TEAM SPAIN !
hell yeahhhh..! he is so CUTE ! his mother is an ASIAN , thats why he looks like Asian sket :))
Tak sabar nak tgk he perform dalam FIFA :)

Soalan ke-empat : bila kali terakhir anda makan pizza?

Bila eyh ? bar jugak la, last month with my mother, my twin & my lil sis dekat JJ Cheras Selatan. I ate 3 and a half slices ! haha :)

Soalan ke-lima : lagu paling latest anda dengar.

haha, I like this question. Of course la WAVIN' FLAG by K'naan!
First time dengar dekat blog Syed Khaled, then aku pun tetibe pelik, kenapa Khaled minat lagu macam INDIA ni? haha .
then suddenly i heard this song dekat tv, rupa-rupa nya lagu theme song for FIFA 2010 :))
No wonder la bersemangat betul Khaled letak kt page dye !
Then aku pn terus download, bila dengar balik, eyhhh KINDA BEST juga lagu ni !
I hear it EVERYDAY ! yeahhh , thanks to Qaledo !

Soalan ke-enam : apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?

dengar lagu dekat WINAMP, BerFB, and tengok report about bout bola dekat web ESPN :))

Soalan ke-tujuh : selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?

Ila, Suraya, Anjew, Adek, Sue, Kembar :D

Soalan ke-lapan : tag lagi lapan orang.

Naqiuddin Razalini (even saya tahu dye tak ada blog :D)
Syed Khaled
Ana Farhana
Hasiib Shaharuddin
Nadzirah Razalini
Lyla Soraya
Fazren Fafaz
Shukri Sahut


Soalan ke-sembilan : siapakah orang no. 1 kepada anda?

ahha,he is my BOYFRIEND yang Chubby !!

Soalan ke-sepuluh : katakan sesuatu kepada orang no.5

Hey CIA ! huhu , duduk diam-diam dekat MATRIKS tu ok ? :P

Soalan ke-sebelas : no. 3 ada hubungan dengan sapa?

Hubungan ? Ana ? Tah la, dia ni COMPLICATED sikit, heee :)

Soalan ke-duabelas : bagaimana pula dengan no.4?

HAHAHA , Chip ? Mesti lah AYU !!

Soalan ke-tigabelas : pesanan kepada orang no.6

Lyla yeh? heee, lyla, kata nak naik ketew dengan akak? haha :P
lyla da ada lesen kan? Drive elok-elok !

Soalan ke-empat belas : kata2 cinta untuk orang no. 2.

ha ha , WHAT ?? Khaled ? Aduyaiii , U ! Honestly I Like YOU even perot you GENDUT KE DEPAN :P

Soalan ke-lima belas : adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?

ohhh , TIDAK ! Mereka sangat berbeza ;)

Soalan ke-enambelas : berikan 5 perkara yang anda tawu tentang orang yang mengetag anda.

AMIRA MOHAMAD . She is my childhood friend :) Sangat Bising ! haha, TALKATIVE ! OUTSPOKEN person & merupakan seorang kakak yang GARANG :D

Soalan ke-lapan belas : perasaan anda semasa buat tag ini.

ahha, PELIK ? Tak pernah tahu ape ke benda TAG-TAG ni ! Tp excited sebab DI TAG !

Soalan ke-sembilanbelas : adakah anda tau si razman itu sengal?

Razman mana ni? Tak POPULAR pun? hahah

Soalan ke-duapuluh : gay or less?

Straight la weyhh ! Tapi saya suka tengok Perempuan yang SEXY ;))


Last But Not Least :
THANKS MIWA fot TAGGING me in ur BLOG !
ha ha , ada ke pula sampai nak melutut depan aku ? Please la weyh , I'm TAKEN ! :P
btw, aku inspired ko a lot ?? ha ha, gilew TERHARU aku !
kepada sesiapa yang da DITAG tu, feel free to copy this kind of silly questions in ur blog oke ? ;)


4 comments ヅ:

Qaledo said... [Reply to comment]

hahaha best kan lagu knaan! hahaha layan gila tau! dgr hari hari best! lagu shakira , africa tuh tak best sangat!

hahaha, i like you? haha. like you too! perot gendut kedepan? haha :P jeles aaa tu tada kan! hahahahaha :) thanksssss ila!

iela SFN said... [Reply to comment]

ha ha khaled !!

aku x nk pn la pewot gendut ke depan tu :P

tggu la aku mngandung nnty :P

tuuuu arr , sodap gilew lagu Knaan tu, thanks woOo sbb wat aku minat kt lgu tu, haha !

ana farhana said... [Reply to comment]

hhahhaahha..ak suke komen ko kt khaled..
mmg yg terbaek la..
hahaha..ak kne jwp ke rag ni?
aiya

iela SFN said... [Reply to comment]

haahah , terbaek wOoK !

x nk jwp tag ni pn x pew la, up to u :))

kan feel free aku ckp ? ngeee ;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...