My Loyal Followers

Tuesday, June 15, 2010

New Twitter Acc for the second time




Oke, i got my new twitter account for the second time ! ha ha , yang lama punya da jadi sarang burung kot? Lagi pun, twitter ni aku pakai email baru :)) email lama banyak sangat SPAM & benda-benda MENGARUT !

So, kawan-kawan yang ada twitter kat luar tu, jangan lupa FOLLOW me oke ?
this is the web ;
http://twitter.com/ilatwin


p/s : pening aku, mcm mana nak pakai twitter ni? ha ha , ohhh ye ! My 1st follower AILIN OTHMAN ! haha, tak sangka sungguh, sebab kita x pernah bertegur sapa ;)



4 comments ヅ:

ANIS EVIL said... [Reply to comment]

haha same la kite pon cm2 gak de twitter but haram xpnah nk bkk..

iela SFN said... [Reply to comment]

ha ha , btul btul :P

byk sgt acc, x terlayan da ;)

ana farhana said... [Reply to comment]

add ak!!hahahah.

iela SFN said... [Reply to comment]

hahah , aku da follow ko da weyh :))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...