My Loyal Followers

Wednesday, June 16, 2010

SCOOTER BESAR :)




BHG - Scooter bahagia :)

SUE & AQI


Oke, today tak ke mana sangat pun. Petang tadi after Naqiuddin hantarkan keropok lekor Terengganu yang dipesan oleh diri ini, kami meronda-ronda dengan SCOOT BESAR, haha ! Besar la sangat ! At first ingatkan dia bawa Myvi merah yang selalu dia bawa tu, tengok-tengok bawa scooter. So naik je la kan ? haha ~

Mula-mula plan nak lunch sama-sama kt MCD BTHO, but then my brother dah beli 5 set MCD drive through, bawa balik rumah. So tak jadi la nak lunsh sesame Naqiuddin tadi. Kami just ronda-ronda area BTHO & BTR saja lah. Last-last pergi TASIK PERMAISURI. haha, bukan ada ape sangat pun la kat sana, just pusing-pusing je la, ambil angin :))

Cakap pasal SCOOT BESAR kan, jarang dapat naik this kind of scooter. Sebab selalunya scooter besar-besar ni, bapak orang je yang ada, haha :P
(And actually scooter besar ni belongs to En.Razalini :))

Tadi Naqiuddin bawa scooter LAJUUUUU !!!
Selalunya dia bawa slow je, sebab dia kata nanti sampai uma awal. Tiba-tiba hari ni laju pula dia bawa. Maybe sebab his mom dah calling berkali-kali, suruh balik la tu kot kan :P
Dia bawa 90-100 km/h !
maybe tak laju bagi certain orang, but for me hell yeahhhh !

Maklumlah, aku tak berapa minat naik motorbike or scooter, lagi prefer kereta .

Saya mahu yang ada BUMBUNG, hujan tak basah ! haha !

ohhh yeah, cakap pasal motorbike & scooter ni, rasanya pernah naik dengan 5 org jejaka je selama ni. Dengan perempuan, tak pernah lagi la, TAKUT perempuan bawa !!

Dengan siapa ? ada lah, haha . Mari kita senaraikan mengikut chronolgy , haha :)
  1. Amirullah
  2. Hilmi Sidek
  3. Afiq Epit
  4. Kholis Abrar
  5. Naqiuddin Razalini
Best juga tau naik motor ni, tak payah nak habiskan duit minyak banyak-banyak, tak stuck kat jammed, boleh mencelah-celah . Tapi apa pun, I MORE PREFER NAIK KERETA BERODA EMPAT ! haha :)

thats all I think for now, later sambung lagi oke ? Salam !


p/s : Tak sabar nak pergi genting esok, even school holidays pun, SYIOK tau ! ramai-ramai kan bagus, nasib baik naik kereta, boleh la stay lama sikit :) Btw, thanks for the ride AQI :D



3 comments ヅ:

mizzbutterfly said... [Reply to comment]

NAK Tukar selera sekali sekala..ape slhnye.naek motor kan..ehehehehe

ana farhana said... [Reply to comment]

so pe lg?sila ambek lesen moto k..
pasni leh rempit dgn ak.hahah

iela SFN said... [Reply to comment]

kak wani : haha , btol2 . sekali skala la, x leyh slalu,kang jd minah rempit lak :P

ana : waaaa , tabuleyh maaa ! ayah aku x bg anak2 pompan dye amek lesen moto, haha :))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...