My Loyal Followers

Sunday, June 20, 2010

Berada di ATAS sangat SEJUK!



 
Oke, as some of you all know, i went to Genting Highlands few days ago with my special one & my twin, along with her bf :)

We had a great time, and it was really FREEZING to death up there !

to get more detail about that day, eliy; my twin had already write about it in her blog. You guys can read it there :)

Here is the link :

eyh.. kenapa tiba-tiba ila tulis dalam english language plak ni ? ha ha, buang tebiat ke ape ? ish ish :P

oke,mula-mula memang da lama ila plan nak pergi genting dengan my SPECIAL one. Since ila form3 dlu kot :P  kelakar kan ?


Dulu time mula-mula masuk UiTM, kholis ada kata nak ajak sama-sama pergi genting. Time tu dia dekat Matriks Changlun, dia kata dia pun tak pernah pergi sana. Tapi kalau nak pergi sana kene tunggu dia masuk U la, sebab parents dia takkan marah. If dia duduk rumah, dia kene balik before pukul 7. Dats why since i dating with him dulu, tak boleh lebih dari pukul 7. Sampai my mom pernah cakap, KHOLIS da kene masuk kandang, baik balik cepat, heee ..



Melainkan kalau dia dekat UM, if kitaorg nak tengok wayang midnight pukul 1-2 pagi pun tak apa . We used to watch movies midnite dekat Garden Mid Valley. kan Kholis kan ? ahakz !

Macam-macam lagi yang kitaorg plan, tak kesampaian. Dulu dia kata nak bawa pergi SUNWAY PYRAMID because ila tak pernah pergi sana, nak berkaraoke, and ila pun dulu tak pernah berkaraoke. Adakah janji-janji tu masih boleh diterima pakai? We had a deal kholis, I'm waiting for u to fullfill it :)

Eventhough lis da ada gf baru, janji tetap janji tau ! ha ha :P
oke, enough with old stories, now lets get back to the new stories :)

 I just put some pictures yang ila,ili,aqi & apiz sempat ambil masa dekat Genting. Kinda banyak juga la, tapi ila tak de la sampai nak uploadkan semua dekat dalam blog ni kan ?


Heee , so I HOPE U GUYS enjoy it, and dapat merasa pergi sana. 
(Dapat tengok gambar pun jadi la kan?) :)



Time nak panjat GENTING HIGHLANDS


BERYL'S CHOCOLATE WONDERLAND :)


SUKA-SUKI



Dalam MATAHARI dekat area Magic Mountain


Lunch time - di PIZZA HUT !


Pening-pening bermain SPINNER
 

Beratur nak naik CYCLONE ROLLER COASTER


 Line up for CORKSCREW ROLLER COASTER


SPACE SHOT @ BONTOT TERBANG !


Beronda-ronda di DINASOUR LAND 



Oke, BALIK time :)

 
p/s : thanks to aqi for bringing us there , eventhough tak dapat naik SG.REJANG FLUME RIDE & SPIDER, ILYSM !
btw, baru kapel sebulan lebih, u da bwk i pergi genting. Kalau setahun, kemana pula u nak bawa i? ngeee ;) 


Perhatian : ayat "AKU" yang selama ini diguna pakai dalam blog ini, sudah bertukar kepada "ILA" ye :)) 
(lebih manis bukan?)





3 comments ヅ:

ana farhana said... [Reply to comment]

sethun ke mekah plak.hahahha..
rindu la bontot terbang tue

Anonymous said... [Reply to comment]

AQI

P/s
Aqi dan apiz suke bwat muke pelik.
hee~

ilysm too my dear~

iela SFN said... [Reply to comment]

ahha, ana : kalo nk bwk ke mekah, bgos jgak uh :P

aqi : mmg btol pn, suke wat muke pelik! haha, len kali x yah msok dalam gambar la ;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...